top

Referenties

We kunnen je van alles over onze duurzame inzetbaarheidsroute, coaching, training en workshops voor Veerkracht & Werkplezier vertellen, maar het is natuurlijk nóg beter om mensen met ervaring aan het woord te laten. Lees onze referenties!
"Regie nemen voor Werk- en Privé geluk"
Het afgelopen half jaar heb ik een coaching traject doorlopen bij Marjolein. Ik heb altijd de veiligheid gevoeld om volledig eerlijk te zijn in onze gesprekken. Zij heeft mij geholpen bij het voorhouden van die noodzakelijke spiegel: "Wat houd je tegen om het leven te leiden dat je wil". Ik heb belangrijke stappen gezet, en mijn leven ziet er nu heel anders uit. En de belangrijkste les: "Geluk gaat altijd over mij" Bedankt voor je ondersteuning!
Leidinggevende Zakelijke Dienstverlening
"Spiegelen & doorbreken Patronen'
Marjolein heeft mij geholpen door me een spiegel voor te houden. Ze prikt door een bepaald gedrag heen, stelt openvragen en ze ondersteunt je om uit een patroon te gaan komen. Ze denkt met je mee waar het vandaan kan komen en stelt daarbij altijd jouw behoeften centraal. Hierdoor heb ik mezelf beter leren kennen.
medewerkerster zorginstelling
"Werk fit blijven"
“Marjolein heeft mij goed geholpen om mijn manier van werken en het omgaan met het werk te veranderen. Daardoor ervaar ik meer rust, kan beter mijn werk kan doseren en los kan laten. Ik voel mij rustiger en zit beter in mijn vel. Door in de coaching ook gebruik te maken van theorie die ergens achter zit, krijg je inzicht in hoe je ook tegen bepaalde dingen aan kunt kijken. Het is fijn als iemand als Marjolein je ook een spiegel voorhoudt. Je krijgt gerichte opdrachten in het traject, je gaat met je issues aan de slag en door de reflecties ben je bewust bezig met de veranderingen. Het coachingstraject heeft ervoor gezorgd dat ik me een stuk beter voel.
medewerkers arbeidsbemiddelingsorganisatie
"Balans in werk & privé"
De gesprekken met Marjolein hebben mij veel gebracht! Door gesprekken te voeren en samen te bepalen welke kant je op gaat worden hindernissen aangepakt en werk je naar je gewenste situatie toe. Ik ben bewust geworden van patronen en wat balans voor mij persoonlijk betekend. Het was hard werken aan mijzelf maar 200% waard!!! Bedankt voor je luistert oor, open blik en handvaten voor de toekomst Marjolein.
medewerkster Zorginstelling
"Dankbaar voor weer geloof in mijzelf!"
Dankbaar dat ik bij jou mocht komen van mijn werkgever. Ik had in het begin niet kunnen denken/durven hopen dat een vreemde mij zou kunnen helpen. Daarom kan ik het nog steeds moeilijk begrijpen dat dit wel gelukt is. Dankzij jou Marjolein ben ik weer gaan geloven in mijzelf en mag ik ook weer mijzelf zijn. Achteraf denk ik door gewoon een relatief simpele vraag van jou kant, wat mij een hele andere kijk op de situatie heeft geven. Echt bijzonder. Ik heb er zelf hard voor moeten werken en nog steeds maar zonder jou was mij dit niet gelukt. Dank je wel voor jou vertrouwen in mij en dat je mij hebt willen helpen.
medewerker zorginstelling
"Vanuit het hoofd naar mijn lijf/gevoel"
Vanuit het maken van een Talentprofiel ben ik in een preventietraject met Marjolein terecht gekomen. Een noodzakelijke tussenstap om vanuit mijn hoofd weer in mijn lijf/gevoel terecht te komen. De stip op de horizon was vrij snel duidelijk, maar de weg er naartoe niet. De coachingsessies zijn heel organisch verlopen. Het voelde snel vertrouwd en sloot goed aan bij mijn behoefte. In korte/krachtige sessies snel tot de kern gekomen. Met huiswerk! Dat past bij mij. Ik was niet op zoek naar lange, melodramatische sessies. Het motto ‘het zijn de kleine dingen die ertoe doen’ vond ik prettig om te ervaren. Bijzonder om te ervaren dat je in een korte tijd zo’n verandering door kan maken. Ik ben als persoon niet veranderd, maar kan er wel voor kiezen om er anders mee om te gaan of naar te kijken.
Chantal
medewerker wooncoöperatie
"De Reis"
Bedankt voor deze reis Marjolein die ik samen met jou heb mogen afleggen. Ik kan en ben uit mijn cocon gestapt en mag als een vlinder de wereld nu anders gaan aanschouwen. Mijn reis kan ik nu vervolgen en de wereld met meer kleur ervaren en zelf te kiezen wat ik wil en waar ik naar toe ga. Bedankt!
Ellen
medewerker wooncoöperatie
"Op een ander manier kijken"
“Mijn ervaringen met de coaching van Marjolein zijn positief". Tijdens het gehele coachingstraject heeft Marjolein met veel aandacht geluisterd en haalde daarbij, op precies de juiste momenten, belangrijke punten en inzichten aan. Ze wist precies wat ik op dat moment nodig had om vooruit te komen. Marjolein vraagt ook door om tot de kern van het probleem te komen en leerde mij om op een andere manier naar mezelf en naar de dagelijkse situaties te kijken. Bijv. Hoe ik mijn grenzen beter kan herkennen en aangeven wat ik nodig heb om te herstellen. Voor mij is het coachingstraject van Marjolein een waardevolle ervaring, niet alleen op werkgebied maar vooral ook op persoonlijk vlak. Marjolein heeft veel ervaring, kennis en professionaliteit en geeft adviezen waar ik, nu nog steeds, heel veel aan heb. Ontzettend bedankt Marjolein!”
Ramonda
"Coaching met een gouden randje"
De manier waarop Marjolein mij heeft geholpen met mijn moeilijke tijd een plaats te geven is bewonderenswaardig. Haar vakkennis, levenskennis, intelligentie en empathie helpen je een goed pad te bewandelen richting een positief leven. Ze heeft mij inzichten gegeven met o.a. de 6 pijlers, waarmee ik aan de slag kon, om zaken van een andere kant te bekijken. Marjolein is een vrouw met een gouden randje.
Monica
"Doseren en Herstellen waren de sleutels"
Ik zat erg doorheen toen mij het coachtraject met Marjolein werd aangeboden. Sliep slecht, nam situaties vanuit het Ziekenhuis mee naar huis. Het was een intensieve periode op het werk waardoor ik privé geen energie meer overhad om mijn kinderen te begeleiden en sociale contacten. Door mijn grenzen aan te geven op mijn werk, luisteren naar mijn behoeftes, weer ging sporten, ging langzaam mijn energiepijl weer omhoog. Ik kon weer lachen en plezier maken met mijn vriendinnen. Marjolein kan goed luisteren waardoor ze tussen de regels door mijn signalen opving waarbij doseren en herstellen de sleutels waren. Top!
IC-Verpleegkundige UMC-Maastricht
"Bijzonder waardevol coachtraject"
Door het coachtraject met Marjolein ben ik er achter gekomen waar mijn schuld gevoel vandaan kwam. Hierdoor heb ik geen energielek meer en is mijn werkplezier weer terug. Ook in mijn privéleven is hierdoor balans gekomen. Ben erg blij dat ik dit coachtraject heb mogen doen waardoor ik meer inzicht in mijzelf heb gekregen in verschillende situaties. Het contact met Marjolein was erg prettig en voelde vertrouwd ondanks dat de coach sessies via teams gingen. Bijzonder waardevol coachtraject.
IC-Verpleegkundige UMC-Maastricht
"Bewustwording wat tijd en rust met je doet!"
Door het coachtraject ben ik meer bij mijzelf gaan stilstaan waardoor ik bewust ben geworden dat ik meer tijd en rust nodig heb om mijn accu op te laden. In deze corona tijd ben ik alleen maar bezig geweest met de patiënten. Ik was niet meer in contact met mijzelf en omgeving. Het was erg fijn om met een neutraal persoon als Marjolein gecoacht te worden waardoor ik mijn hart kon luchten. In deze lastige periode heb ik mij gezien en gehoord gevoelt door Marjolein. Daar ben ik je erg dankbaar voor Marjolein.
IC-Verpleegkundige UMC Maastricht
“Mijn coachingstraject met Marjolein voelde zeer vertrouwd“
Marjolein pikt ook de signalen "tussen de regels" op. Met het juiste inlevingsvermogen spiegelt ze aan je terug en vraagt ze door, om tot de kern te komen. Je leert hierdoor te "omdenken" ofwel met een open mind naar (negatieve) ervaringen te kijken en deze met praktische handvatten om te buigen. Ze versterkt het vertrouwen in jezelf en in je kunnen, en je voelt je gehoord. Mijn gesprekken met Marjolein hebben mij verrijkt !"
Francisca
Medewerkster zakelijke dienstverlening
“Waardevol Coachtraject“
Marjolein, mijn Preventie-& Vitaliteitscoach heeft ervoor gezorgd dat ik stappen vooruit heb kunnen maken op een moment dat ik vastliep. Een hectische tijd met corona, werkdruk in de zorg, verzuim, moeilijke privéomstandigheden. Ik heb 5-tal coach sessies gehad. Elke coachsessie was anders. Marjolein was altijd goed voorbereid en had een duidelijk plan. Ze kon heel goed de kern uit mijn verhaal halen. Het was niet alleen praten maar ook doen, het waren niet alleen goede adviezen, maar zoeken naar onderliggende patronen, overtuigingen en gedachtes. Zowel heden, verleden als toekomst, zowel werk als privé, alles komt voorbij. Ik heb geleerd om meer voor mezelf te kiezen en bewust te zijn wat bij mij hoort en wat van een ander is. Een heel waardevol preventie- & vitaliteitstraject wat mij de nodige ontwikkeling & groei heeft opgeleverd.
Zorgmedewerkster Driestroom
“Preventie- & Vitaliteitstraject; Top Coach”!
Een aantal maanden geleden startte een medewerker van een Brabants Ziekenhuis bij Marjolein Roorda, een Preventie- Vitaliteitstraject. Als feedback gaf deze medewerker deze onderstaande reactie. Hier doe ik het voor, de glimlach weer terug op het gezicht en de glimmertjes in de ogen! “Dankjewel dat je mij weer hebt durven/leren kijken naar mezelf en mijn omgeving. Dat je mij weer vertrouwen hebt gegeven en geloof in mezelf! Je bent een TOP coach en een mooi mens ! Ik zal nog vaak aan je denken, met een glimlach!
Zorgmedewerkster Brabants Ziekenhuis
“Een prachtige referentie Vitaliteit en Werk-Privébalans”
De PMO is bij ons uitgevoerd onder leiding van de Preventie Route; Marjolein Roorda. Voor het fysieke onderzoek heeft zij samengewerkt met een landelijke organisatie waardoor er een betrouwbare branche-vergelijking gemaakt kon worden. Marjolein heeft ons het hele traject vanaf de kick-off, waarin zij alle medewerkers heeft geïnformeerd over wat de PMO precies inhoudt, tot aan de eindrapportage met aanbevelingen goed meegenomen en geïnformeerd. Wij hebben daarbij Marjolein ervaren als een professionele en prettige gesprekspartner. Marjolein is duidelijk over waar haar expertise ligt en waar niet. Zij werkt daarom samen met gespecialiseerde professionals waarmee zij ook invulling kan geven aan gewenste opvolgingsacties.
Het Dagelijks Bestuur van Hekkelman Notarissen
“Een aanrader voor wie vitaler in het leven wil staan”
“Mijn ervaring met Marjolein van de Preventie Route is erg positief. Ze weet precies de vinger op de zere plek te leggen, ook als je dit eigenlijk niet wilt horen. Haar begeleiding was erg open en prettig en ze liet mij praten, in plaats van dat er tegen je gepraat wordt. Samen hebben we gekeken welke oplossing het best bij mij past en dat voelde erg prettig! Ik kan iedereen de Preventie-Route aanraden, als je je meer bewust wilt worden van datgene wat je nu aan het doen bent met je werk of in je prive-situatie waardoor je vitaler door het leven kunt gaan.”
Anoniem
Accountmanager zakelijke dienstverlening
“De online preventietool gaf me inzicht”
“Mijn ervaring met de Preventie Route en met Marjolein Roorda is meer dan goed en bovenal waardevol! Ik kwam bij Marjolein terecht toen ik steeds harder ging werken, met minder resultaat. Oververmoeid, gedreven door verantwoordelijkheid en plicht. De online preventietool gaf me heel duidelijk inzicht in wat ik aan het doen was. Ik heb handvaten ontvangen waar ik mee aan de slag ben gegaan. Marjolein is duidelijk, professioneel en empathisch. Ze durft ook te zeggen wat je eigenlijk niet wilt horen. Haar begeleiding heb ik als bijzonder prettig ervaren. Samen hebben we gekeken wat goede oplossingen zijn om herhaling te voorkomen. Voel me vitaler en fitter. Het mooie van de Preventie Route is dat het inzicht kan geven voordat je uitvalt. Bij sturen voordat het te laat is. Dat is toch wat je wilt!”
Ivonne Tusveld
Corporate recruitment & arbeidsmarktcommunicatie
“Wil jij ook weten hoe je fysiek en mentaal ervoor staat”
Ik heb 2 preventieve- vitaliteitsgesprekken met Marjolein van de Preventie Route als prettig ervaren en diverse bruikbare tips gekregen. Het was voor mij een goed advies om me nu te focussen op die zaken waarop ik momenteel wel invloed kan hebben. Ik laat nu even de huidige werksituatie voor wat ‘tie is, in de wetenschap dat daaraan nu achter de schermen intensief aan wordt gewerkt en dat dit nog even tijd nodig heeft. Het duurzame inzetbaarheidstraject; PMO vind ik een goed instrument om een blauwdruk te krijgen van hoe je er fysiek en mentaal voor staat; ik hoop dat dit een structureel vervolg krijgt binnen het bedrijf waar ik werkzaam ben.
Anoniem, medewerker zakelijke dienstverlening
“Een warme aanbeveling voor bewustwording en vitaliteit”
“Onze ervaring met Marjolein Roorda als HR-adviseur is uitstekend en krijgt van ons een hele warme aanbeveling! Marjolein heeft veel betekend voor ons bedrijf, als we kijken naar: het reduceren van het ziekteverzuim, bevorderen van ons generatiemanagement, het inzetten van duurzame inzetbaarheidsroutes met PMO en het stimuleren van de mobiliteit en ontwikkeling van onze medewerkers. Voor ons bedrijf was het erg belangrijk om de bewustwording over hun vitaliteit en eigen verantwoording te creëren bij onze medewerkers. Nu naar 6 jaar blijft ons verzuimcijfer nog steeds laag (4.5%). Marjolein heeft een belangrijke bijdrage hierin geleverd, samen met het MT en de leidinggevenden. Ze schuwt niet om het gesprek aan te gaan met medewerkers die regelmatig verzuim lieten zien of niet optimaal functioneerden. Onze medewerkers maken het verschil bij onze klanten was haar motto en daardoor is onze klanttevredenheid gestegen naar een 9,3. Marjolein is authentiek, duidelijk, non-nonsens en professioneel”. Wij wensen haar veel succes met de Preventie Route, dit is haar op het lijf geschreven!
Management Team UTS Verkroost

Samen aan de slag?

Wil je de veerkracht & werkplezier weer terug bij je medewerker(s), team, bedrijf/organisatie?
Maak een afspraak

Search for something