top

Over mij

Positieve gezondheid en gedrag en je eigen verantwoordelijkheid hiervoor nemen daar staat Marjolein Roorda voor! Leven vanuit je hart, doen waar je gelukkig van wordt is voor iedereen weggelegd, maar je krijgt het niet kado.

In beweging & nieuwgierig zijn hebben mij geholpen in al mijn levensfases tot nu toe. Ervaringen hebben geleerd dat de moeilijkste momenten in mijn leven voor mij de grootste ontwikkeling en groei als persoon hebben gegeven. Het zijn de kleine dingen die er toe doen is mijn slogan.

Mijn roots liggen in de zakelijke dienstverlening waar ik als salesverantwoordelijke, leidinggevende en HR-adviseur heb gewerkt. Als preventie- en vitaliteitsadviseur ben ik betrokken, denk actief mee en stem me af op het DNA van een bedrijf of organisatie. In coaching ben ik oprecht geïnteresseerd, ik trigger en spiegel je op een oprechte en respectvolle manier. Ik stel me graag aan je voor!
Neem contact op

Preventie, Vitaliteit en Mobiliteit zijn sleutelbegrippen

De afgelopen 30 jaar heeft Marjolein als eigenaresse van haar praktijk Vitalein (Uw Stress onze zorg), HR-adviseur, leidinggevende en salesverantwoordelijke dat werkdruk in Nederland alleen maar hoger wordt. Dit leidt tot stijging van psychisch sociale- en chronische klachten met als gevolg verhoogd ziekteverzuim. Het duurzaam inzetbaar houden van werknemers is voor iedere werkgever – hoe klein of groot ook – in combinatie met de krapte op de arbeidsmarkt een uitdaging. Preventie, Vitaliteit en Mobiliteit zijn sleutelbegrippen om in te zetten. Een goed voorbeeld is dat uit onderzoek blijkt dat wij in Nederland een verhoogd stressniveau normaal vinden en accepteren. Waar ligt de grens? Marjolein vindt dat dit anders kan en moet!

Werken aan
druk – druk - druk

De werkdruk is zo hoog, hoor je steeds vaker op de werkvloer. De oplossing ligt zowel bij de werkgever als bij de werknemer om dit gezamenlijk aan te pakken en op een acceptabel niveau te brengen. Hierdoor krijgt de werknemer een vertrouwd en positief gevoel over de werkgever. Dit heeft invloed op de veerkracht & werkplezier, productiviteit en innovatiekracht van medewerkers. Hoe aan te pakken?

Bekijk diensten

Preventie Route werkt samen met professionals

Minnema Vitaal

Preventie Route werkt samen met Minnema Vitaal omdat zij al 15 jaar bedrijven en medewerkers ondersteunen om gezond en vitaal te blijven. Dit doen we samen d.m.v. het uitvoeren van een Preventief Medisch Onderzoek. Hierdoor krijgt een bedrijf inzicht op de stand van gezondheid en vitaliteit van medewerkers. Ons gezamenlijke doel is dat medewerkers met een grote glimlach, vol energie en passie zijn werk kan blijven doen tot na pensioendatum!

fit20

Wil je meer energie? Betere conditie? Meer plezier in je leven? We zijn allemaal doordrongen van de noodzaak om goed voor ons lichaam te zorgen. Maar hoe en wanneer dan? Wat is een veilige en effectieve manier om fit en sterk te worden? En nog belangrijker...te blijven! Fit 20 werkt samen met de Preventie Route om meer in je kracht te komen d.m.v. preventie- & vitaliteitscoaching en re-integratie coaching. De juiste aanpak voor een snel en krachtig herstel.

Bron-X

Loopbaanadvies en Talentontwikkeling
Bron-X; Ieder mens heeft unieke talenten. Echter maar weinig werknemers weten wat jun natuurlijke talenten zijn dan wel benutten deze onvoldoende. Daardoor blijft er veel potentieel en werkplezier onbenut. Daar liggen kansen voor de werkgever en werknemer. Talenten en authenticiteit zichtbaar maken voor elkaar zorgt voor groei en ontwikkeling bij beiden. Preventie Route werkt samen met Bron-X om het werkplezier weer terug te krijgen en je talenten optimaal te benutten.

Erik and me

Preventie- en Vitaliteitscoach
Toekomstige fitheid (gezondheid 5.0) is niet vanzelfsprekend en vraagt om blijvende aandacht. Hoe ga je een 5.0 leven realiseren? Simpel. Ontdek samen met Erik hoe je dagelijks hét verschil maakt door anders te denken, doen en zijn mét als ultieme beloning een fysieke, emotionele, cognitieve en sociale fitheid! Dit doet Erik d.m.v. Training, Leefstijl en Behandeling. Preventie Route werkt samen met Erik and Me om gezond oud te worden en te blijven.

Mproef

Voedingscoach
Gezond eten is één van de belangrijkste dingen die je kunt doen om je goed te voelen. Mproef begeleidt mensen naar een gezond, verantwoord en vooral blijvend voedingspatroon. Je komt erachter dat gezond eten ook leuk kan zijn! Mproef werkt volgens de wetenschappelijk onderbouwde filosofie van Puurgezond . Deze filosofie draait om pure, onbewerkte voeding en genieten van wat je eet. Preventie Route werkt samen met Mproef voor workshops op locatie, die past binnen de normen en waarden van het bedrijf.

Samen aan de slag?

Wil je de veerkracht & werkplezier weer terug bij je medewerker(s), team, bedrijf/organisatie?
Maak een afspraak

Search for something