top

Diensten

Voor medewerkers bieden wij verschillende coachtrajecten aan om in elke levensfase duurzaam inzetbaar te blijven. Voor Teams verzorgen wij speciale trainingen en workshops op maat. Bijv. "Verhogen Veerkracht & Werkplezier, Preventie meets Werkgeluk, Persoonlijk Leiderschapstraining; verhogen van fysieke- en mentale veerkracht". Voor het gehele bedrijf/organisatie bieden wij een Preventief Medisch Onderzoek ++ aan met speciale aandacht voor psychisch-sociale arbeidsbelasting.

Coachen

Preventie Coaching
Dit is een coachtraject waarbij de Duurzame Inzetbaarheidstool wordt ingezet om samen te kijken welke indicatoren ervoor zorgen dat de medewerker vastloopt in de levensfase waarin hij of zij zich bevindt. Het doel van dit traject is om veerkracht & werkplezier weer te omarmen.

Preventie- en Vitaliteitscoaching
In het leven komen we voor vele uitdagingen te staan, zowel privé als op het werk. Met onze preventie- en vitaliteitscoaching helpen wij de medewerker de levensflow opnieuw te ontdekken, te ervaren en te omarmen. Talentontwikkeling van Bron-X kan hierin aanvullend zijn.

Re-integratie coaching
Het is belangrijk om goed te re-integreren op de werkplek als de medewerker een tijd ziek is geweest. We besteden aandacht aan gedachten, blokkades, angst en onzekerheid. Het doel is dat de medewerker weer de nodige veerkracht en werkplezier gaat krijgen op de werkplek. Fit20 kan hierin aanvullend zijn.

Training & workshops

Team training
Samen aan de slag om de teamspirit weer terug te krijgen met het creatiespiraal. Samen het “goede gesprek” te voeren, regie krijgen om als team beter en effectiever met elkaar samen te werken door de inzet van de duurzame inzetbaarheidstool. Het doel is om samen in beweging te komen om veerkracht & werkplezier terug te krijgen zodat werkdruk een andere beleving gaat krijgen.

Workshops
De Preventie Route verzorgt diverse workshops voor medewerkers. Deze workshops zijn interactief om samen kennis en ervaringen te delen. De inhoud wordt afgestemd wat er specifiek speelt in het team, bedrijf, organisatie.
Werken aan - druk - druk -druk
Veerkracht & Werkplezier
Persoonlijk Leiderschapstraining; verhogen van fysieke- en mentale veerkracht

PMO

Een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) is het peilmoment hoe het gaat met medewerkers binnen een bedrijf/organisatie. Het is de basis van het duurzame inzetbaarheidsbeleid en is meer dan een wettelijke verplichting.

Het onderzoek geeft de medewerker inzicht hoe het is gesteld met zijn of haar fysieke- en mentale veerkracht.

De managementrapportage geeft het MT inzicht om gericht te investeren in de medewerkers. Aandacht voor preventie en vitaliteit wordt zeer gewaardeerd door medewerkers, zo blijkt uit onderzoek. Het gezamenlijke doel is dat iedereen met een grote glimlach, vol energie en passie zijn werk blijft doen! Wij bieden het PMO onderzoek aan met diverse programma’s op maat.

Aanpak

Bij het kennismakings- en intake gesprek neemt Marjolein jullie graag mee in wat de aanpak kan zijn om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden. We gaan samen kijken hoe het gaat met frequent- en langdurig ziekteverzuim. Hoe is het gesteld met de werkdruk, psychisch sociale werkbelasting en hoe het gaat met veerkracht & werkplezier van de medewerker(s)? We verzamelen bedrijfsspecifieke informatie om een preventief vitaliteitsplan op te stellen. Een businesscase kan een onderdeel zijn om te laten zien wat de financiële risicobesparing kan zijn.

Samen aan de slag?

Wil je de veerkracht & werkplezier weer terug bij je medewerker(s), team, bedrijf/organisatie?
Maak een afspraak

Search for something